Notícies

Dijous, 23 de febrer de 2017

L'aportació anual de l'Ajuntament de Montblanc a la Setmana Medieval augmenta fins els 50.000 euros

El nou conveni també regula les tavernes


L'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi i l'Ajuntament de Montblanc han signat un nou conveni de col·laboració pel finançament de la Setmana Medieval i de la regulació de les tavernes. El conveni estableix una nova aportació econòmica fixa del consistori de 50.000 euros anuals. També una subvenció variable en funció de la recaptació de les parades del mercat de vins i caves i el d'alimentació i artesania.

 

D'aquesta manera, enguany creix l'aportació municipal, que havia estat de 36.000 euros anuals els darrers 9 anys. L'Ajuntament també atorga una subvenció extraordinària de 13.000 euros, destinada a finançar el nou drac de l'Associació Medieval. El nou element festiu es presentarà el proper 11 de març.

 

L'alcalde Josep Andreu explica: “En aquest any que la festa celebra el 30è aniversari i havent sortit de la crisi, incrementem una mica l'esforç econòmic”. D'altra banda, Andreu lloa la fórmula organitzativa de la Setmana Medieval, organitzada per l'Associació Medieval amb l'ajut del consistori: “El protagonisme el té el poble i l'associació. Això ens agrada i li dóna singularitat. És un model que ha de perviure”.

 

L'Associació Medieval està "satisfeta i agraïm sincerament aquesta aportació econòmica, la més important que fa cap administració. Creiem que també és una qüestió de coresponsabilitat, però tenim clar que si aquest model organitzatiu funciona és perquè anem de la mà de les institucions”, afirma el president Joan López.  També endestaca la col·laboració de les diferents regidories implicades en el bon funcionament de la Setmana Medieval, així com les aportacions indirectes de l'Ajuntament en algunes tasques administratives o hores de treball de la brigada municipal.

Atenció als mitjans de comunicació:

premsa@setmanamedieval.cat

Nria T: 618 110 940

Eva T: 661 859 015