Notícies

Dilluns, 20 de març de 2017

Ja són a la venda les entrades de la Setmana Medieval 2017

Enguany, els tiquets on-line es poden imprimir a casa


Les entrades pels espectacles de la Llegenda de Sant Jordi i el Torneig Medieval nocturn ja es poden adquirir per Internet, a través d'aquest web. Hi trobareu l'enllaç a la part superior, a la finestra “Entrades”. Com a novetat, la compra d'entrades mitjançant el web ara és més còmode, ja que es podran imprimir des de casa i s'evita així haver de recollir-les al Punt d'Informació durant la festa. 

Es posen a la venda les entrades per les dues sessions de la representació de la Llegenda de Sant Jordi, el proper 22 d'abril, a les 9 i les 11 de la nit.  I  també les dues sessions del Torneig Medieval nocturn, que tindrà lloc el 29 d'abril en el mateixos horaris. 

Els socis de l'Associació Medieval, que vulguin gaudir del descompte, han de comprar les entrades a les  oficines de l'entitat, situada al carrer Muralla Sant Jordi 35, de Montblanc.  Els horaris de venda són: dilluns i divendres de 9 a 12 del matí, i els dilluns també a la tarda de 5 a 7. El dimarts i divendres l'horari és de 4 a 7 de la tarda. També es podran comprar a preu de soci al Punt d'Informació durant la Setmana Medieval.

Les entrades per la representació de la Llegenda de Sant Jordi tenen un preu de 16 euros pels adults, 5 euros pels infants i 13 euros pels socis. Pel que fa al Torneig Medieval, les entrades costen 15 euros pels adults, 5 euros pels infants i 12 euros pels socis.

 

Atenció als mitjans de comunicació:

premsa@setmanamedieval.cat

Nria T: 618 110 940

Eva T: 661 859 015