Notícies

Dimarts, 18 d'abril de 2017

Es convoca el 4t. Concurs d'Instagram de la Setmana Medieval

Els premis són àpats, capses regal de viatges i estades a Montblanc


L'Ajuntament de Montblanc i l'Associació de la Llegenda de Sant Jordi, amb el suport dels establiments turístics de Montblanc, convoquen la quarta edició del Concurs d'Instagram de la Setmana Medieval.  

Els igers han d'etiquetar fotos amb #montblancmedieval i #setmanamedieval. Les instantànies han de ser realitzades durant la Setmana Medieval 2017, i penjades a Instagram entre el 21 d'abril i l'1 de maig. També cal ser seguidor dels comptes d'Instagram: @montblanc_medieval i de @setmanamedieval.

El concurs consta de dues categories: monuments amb el guarniment medieval i esdeveniments propis de la Setmana Medieval on es vegi reflectit l'esperit de la festa. Els dies 3 i 4 de maig, a través d’Instagram, es faran les votacions dels cinc finalistes de cada categoria.

Els premis per als cinc finalistes de cada categoria són: estades a Montblanc, àpats, capses regal de viatges i visites guiades a la vila, entre d'altres. Els premis són gentilesa de l'Ajuntament de Montblanc, càmping Montblanc Park, Sant Francesc Restaurant, Conca Viatges i Montblanc Viatges.

Tal com es va fer els altres anys, dues fotos especials marcaran l'inici i el final del termini per penjar fotos. Són dues imatges amb els nens que il·lustren els cartells de la 30a edició de la Setmana Medieval, obra del fotògraf montblanquí Albert Carreras.

 

BASES DEL CONCURS D'INSTAGRAM DE LA SETMANA MEDIEVAL 2017:

L'Oficina de Turisme de Montblanc i l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc convoquen la quarta edició d'un concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram amb l'objectiu de reflectir la varietat d'experiències i moments que es poden captar en imatges durant la Setmana Medieval de Sant Jordi que cada any se celebra a Montblanc.

 Condicions

  • Per ser concursant és condició indispensable ser seguidor de @montblanc_medieval i de @setmanamedieval
  • Per entrar a concurs, les fotografies hauran d'estar etiquetades com a mínim amb aquests dos hashtags: (el concursant pot utilitzar qualsevol altra etiqueta) #montblancmedieval i #setmanamedieval

Categories

Es valoraran les fotografies etiquetades del 21 d'abril a l'1 de maig de 2017.
Hi haurà les següents categories:

Montblanc Medieval (on es tindrà en compte que a la fotografia s'hi pugui apreciar la monumentalitat de la vila com a escenari de la festa)

Setmana Medieval (on es tindrà en compte que a la fotografia s'hi puguin apreciar els actes i posada en escena de la festa, i la participació de la gent, tant públic com figurants)

Qualsevol foto és susceptible de ser seleccionada en una de les dues categories.

 

Procediment

El jurat format per membres de l'Oficina de Turisme de Montblanc i l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc es reunirà per escollir les cinc imatges finalistes de cada temàtica.

Els dies 3 i 4 de maig es publicaran al compte @montblanc_medieval les cinc imatges finalistes de cada temàtica. S'escollirà com a guanyadora la que hagi obtingut més likes fins a les 22h. del dia de publicació i es comunicarà immediatament.

 

Premis

Per a les dues categories hi haurà els següents premis gentilesa de l'Ajuntament de Montblanc, del Càmping Montblanc Park, de Conca Viatges, Montblanc Viatges i Sant Francesc Restaurant.

*Categoria Montblanc Medieval

Primer: Estada de cap de setmana per a dues persones a Montblanc els dies 4 i 5 de juny de 2016. Inclou el sopar del dissabte 4 i l'allotjament al Càmping Montblanc Park, i el diumenge 5 la visita guiada al conjunt monumental i artístic de Montblanc el dia 4 de juny de 2017. i el dinar al Sant Francesc Restaurant.

Segon: Smartbox gentilesa de Montblanc Viatges i visita guiada per a dues persones al conjunt monumental i artístic de Montblanc el dia 4 de juny de 2017.

Tercer:Visita guiada per a dues persones al conjunt monumental i artístic de Montblanc el dia 4 de juny de 2017.

Quart: Quatre entrades a Brickània, el Festival de Lego (17 o 18 de juny de 2017)

Cinquè: Un exemplar de La Guia Turística de Montblanc de Francesc Badia.

*Categoria Setmana Medieval

Primer:Estada de cap de setmana per a dues persones a Montblanc els dies 4 i 5 de juny de 2016. Inclou el sopar del dissabte 4 i l'allotjament al Càmping Montblanc Park, i el diumenge 5 la visita guiada al conjunt monumental i artístic de Montblanc i el dinar al Sant Francesc Restaurant.

Segon: Capsa regal 'Fent país' gentilesa de Conca Viatges i visita guiada per a dues persones al conjunt monumental i artístic de Montblanc el dia 4 de juny de 2017.

Tercer: Visita guiada per a dues persones al conjunt monumental i artístic de Montblanc el dia 4 de juny de 2017.

Quart: Quatre entrades a Brickània, el Festival de Lego (17 o 18 de juny de 2017)

Cinquè: Un exemplar de La Guia Turística de Montblanc de Francesc Badia.

 

Altres aspectes a tenir en compte

Només són vàlides fotografies noves, fetes a Montblanc durant la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi i publicades des de les 00:00 del 21 d'abril a les 24:00 de l'1 de maig. No s’admetran fotografies publicades fora d’aquest termini.

Els participants han de ser els autors materials de l’obra que envien i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareguin.

Els participants del concurs han de posseir el dret de imatge de les fotografies presentades. Es faran responsables de possibles reclamacions de tercers en el cas de presentar una fotografia que no sigui pròpia.

En el cas que hi apareguin menors, cal que l’autor de la fotografia compti amb el consentiment dels pares o tutors.

Cada participant pot concursar amb tantes imatges com consideri oportú.

A l'hora d'escollir els finalistes de les categories es tindrà en compte l'originalitat, la qualitat de la imatge, el seu valor estètic i l'adequació a l'esperit de la Setmana Medieval de Montblanc.

Les fotografies poden portar comentaris, títols o explicacions, però aquest no serà un criteri de valoració.

Per garantir la igualtat de condicions, els finalistes no podran fer respost ni demanar vots als seus perfils. Si l'organització considera que no s'ha complert aquest punt, la fotografia serà desqualificada i exclosa de la final.

Les votacions es faran a cegues, donant el nom dels autors de les fotografies un cop resolt el concurs.

En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge que no aparegui etiquetada, l’organització no se’n farà responsable.

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

Els premis no podran ser bescanviats en cap dels casos pel seu valor en metàl·lic i les dates no es podran canviar.

Cap participant podrà rebre més d’un dels premis atorgats.

L’acceptació del premi per als guanyadors suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar amb fins publicitaris el seu nom i imatge en el material promocional relacionat amb aquesta campanya.

Les fotografies que no compleixin les bases establertes, o que tot complint puguin vulnerar drets personals, resultin ofensives o discriminatòries seran desqualificades. L’organització, a més, es reserva el dret de denunciar-la i demanar l’eliminació de la fotografia.

La participació en el concurs implica que el participant tingui un compte a Instagram i que respecti les condicions d’aquesta xarxa.

La participació suposa la cessió a títol gratuït de tots els drets de reproducció de la imatge. L’organització es reserva el dret de reproduir les imatges guanyadores i finalistes i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les al format idoni per a la seva publicació.

Les fotografies participants al concurs no seran destinades en cap cas a cap finalitat econòmica ni lucrativa per part de l'organització.

L'organització es compromet a citar els autors de les fotografies sempre que les utilitzi per a fer-ne difusió.

L'organització no prohibeix que els autors de les fotografies presentades al concurs les segueixin utilitzant per al que desitgin.

La participació en aquest concurs suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes efectuï l'organització.

Atenció als mitjans de comunicació:

premsa@setmanamedieval.cat

Nria T: 618 110 940

Eva T: 661 859 015