Rabinat i Alamanda, una història:

Rabinat i Alamanda, una història, constitueix una mirada al passat i més concretament al món del matrimoni medieval a la Catalunya meridional.

A la vegada, vol ser un acte d’entreteniment però sobretot una forma d’acostar la història, i sobretot la de la vida quotidiana, al públic de la Setmana Medieval. Fruit d’una acurada recerca històrica i inspirat en una història real, l’acte ens ajudarà a entendre com funcionaven els casaments en aquells moments. I tot sense perdre el sentit de l’humor.

A través dels seus joves protagonistes, Rabinat procedent de la Sala de Comalats i Alamanda de Montblanc, amb llurs famílies, hom podrà veure des del pacte de matrimoni efectuat pels pares dels conjugues a la irrupció de l’església en un aspecte de la vida primitivament laic, tot passant per la redacció dels capítols matrimonials o el jurament de consentiment dels nuvis.

Una sogra ambiciosa i superba, una núvia decidida a no casar-se, un monjo que vol impedir la unió, un nuvi que no sap ni on és… entre altres seran els components del que de ben segur esdevindrà el casament de l’any!

Horaris:

Diumenge, 24 d'abril de 2022 18:00

Preus:

Entrada lliure

Lloc:

Església de Santa Maria