Pregó de la Setmana Medieval:

La Setmana Medieval no podria començar sense la presència del cavaller Sant Jordi, la Princesa i de tota la cort Reial. El Pregó de la Setmana Medieval, a més d'un acte protocol·lari, és tot un espectacle de colors i de vida.

El pregoner de la Setmana Medieval sempre és acollit per tota la cort del Rei, escudat amb els cavallers més ben plantats i acollit entre els representants de les quatre cases nobiliàries de la vila.

Aquesta és la forma protocol·lària en què cada any donem inici a la nostra Setmana Medieval, amb tota la vistositat i alegria que mereix la ocasió.

La cort i el poble dansa per als presents

Les danses medievals són els elements folklòrics més destacats de la Setmana Medieval. El pregó de la festa no podria concluïr sense que tots els estaments socials representats en els nostres actes dansin per a delit dels presents.

Es succeeixen així el vistós ball de banderes de les quatre cases nobiliàries, l'alegre ball de les dúcties i les faranduleres, o l'elegant ball de nobles, executat rigorosament pels representants de la noblesa Montblanquina.

Fotografies de l'acte:

Horaris:

Divendres, 21 d'abril de 2023 18:00

Preus:

Entrada lliure

Lloc:

Balcó de la casa Desclergue (plaça Major)