Notícies

Divendres, 10 de març de 2023

Smoking Souls i Kaotiko, a les Nits Malignes 2023

Les Nits Malignes, l'espai de música i festa de la Setmana Medieval de Montblanc, comptarà enguany amb dos grans grups del panorama musical: Kaotiko i Smoking Souls.


Les Nits Malignes, l'espai de música i festa de la Setmana Medieval de Montblanc, comptarà enguany amb dos grans grups del panorama musical: Kaotiko i Smoking Souls, a més a més, dels discjòqueis Pd Peting i Dj hidromiel. Les Nits Malignes 2023, tornaran a transformar el Pavelló del Casal Montblanquí en una enorme taverna medieval amb concerts i música en directe durant la nit del 22 d'abril.

 

Enguany, les entrades anticipades es podran comprar a partir del dia 13 de març a la web de la setmanamedieval.cat, al preu de 8 euros. El mateix dia del concert es podran comprar per internet per 10 euros, no hi haurà taquilla física. Les Nits Malignes se celebraran al pavelló del Casal Montblanquí, que obrirà les portes a les 23.30?h. Aquest any com a novetat només es podrà pagar a la barra amb targeta.

 

Una nit plena de música amb estils diversos

 

Guitarres esmolades, riffs elèctrics i melodies èpiques. Aquesta és la fórmula que ha fet triomfar en el panorama musical i en els escenaris de tot l'estat a la banda pegolina de rock Smoking Souls. Arriben a Montblanc en la seva gira de comiat per presentar l'últim disc d'estudi "La Cura", publicat el passat mes de febrer. Rock, melodies pop, urgència punk i noves sonoritats al servei de les sempre elegants i èpiques melodies marca de la casa, amb lletres que tornen a posar la nit a la nafra.

 

Per altra banda, el grup del panorama punk espanyol originari del País Basc, Kaotiko, presentarà a Montblanc el seu novè treball d'estudi. Formats l'any 2000, faran parada a les Nits Malignes dins de la seva gira Sin Filtro Tour, presentant el seu novè treball d'estudi "Sin Filtro". Podrem viure a Montblanc el so més característic i reconegut de la banda, amb una evolució cap a nous estils sense perdre la seva essència.

 

PD Peting i Dj Hidromiel tancaran les Nits Malignes 2023 punxant estils variats i diversos per a tots els públics, una barreja explosiva amb els punxadiscos tarragonins PD Peting i el montblanquí DJ Hidromiel.

Atenció als mitjans de comunicació:

premsa@setmanamedieval.cat

Josep Morató T: 690 125 641